Категории
Кошница с продукти
Безплатна доставка до адрес за поръчки над 150 лв.

Дамски чанти

Дизайнерските дамски маркови чанти са за жената, която има страст към красотата и незаменимото качество. Изпъкнете от тълпата с дизайнерска чанта, която ви кара да се чувствате бляскаво. Разгледайте колекцията ни от дизайнерски маркови дамски чанти и допълнете тоалета си с любимите си стилове от топ марки и дизайнери като Guess, Calvin Klein, Emporio Armani, Furla, Love Moschino, Michael Kors и много други.

Дамски чанти за рамо - просторна чанта с дръжка, която позволява да се носи на рамо. Това е идеална опция за жени, които трябва буквално да носят всичко. В случа, че обичате формата на тези елегантни модели, но нямате толкова вещи за носене, можете да се спрете на модел и в среден или малък размер.

Раници – универсален вариант за работния ден или уикенда. Изберете модел и цвят, които пасват на вашия личен стил. Съхранявайте вашите принадлежности в лесни за носене раници и то без да губите стил в замяна на функционалност.

Чанти през рамо - предлагат се във всички размери и стилове, така че можете да съхранявате необходимите ежедневни вещи и едновременно с това да покажете своя моден усет. Те се съчетават отлично през всички сезони и с всяко облекло.

Ръчни чанти – структурирани дамски чанти, подходящи за ежедневни и делови визии. Дизайнерските ръчни чанти съчетават практичността с висшата мода.

Клъчове - модерните клъчове се предлагат за почти всеки повод. За ежедневието изберете модел за красота и функционалност. За отличителна нощна визия изберете бляскав клъч, койт ще е перфектният аксесоар за елегантна нощна разходка в града.

Инвестирайте в дизайнерски модели дамски чанти от топ световни брандове. Инвестирайте в най-доброто!

1-4 от 4 (1 стр.)
Чанта през рамо Gucci 97664 от колекцията на Gucci. 100% автентични аутлет стоки на Световни марки, представени за българския пазар от аутлет онлайн магазин TOPOUTLET, който работи директно с дистрибутори на колекции от Европа. Марковите стоки са добра инвестиция за всеки гардероб. Когато избираме..
$2 209.00
Чанта за рамо Gucci 97639 от колекцията на Gucci. 100% автентични аутлет стоки на Световни марки, представени за българския пазар от аутлет онлайн магазин TOPOUTLET, който работи директно с дистрибутори на колекции от Европа. Марковите стоки са добра инвестиция за всеки гардероб. Когато избираме м..
$1 887.01
Briefs CR7 Cristiano Ronaldo 82627 Briefs CR7 Cristiano Ronaldo 82627
-6 %
Briefs CR7 Cristiano Ronaldo 82627 от колекцията на CR7 Cristiano Ronaldo. 100% автентични аутлет стоки на Световни марки, представени за българския пазар от аутлет онлайн магазин TOPOUTLET, който работи директно с дистрибутори на колекции от Европа. Марковите стоки са добра инвестиция за всеки гар..
$38.18 $40.76
Briefs CR7 Cristiano Ronaldo 82626 Briefs CR7 Cristiano Ronaldo 82626
-6 %
Briefs CR7 Cristiano Ronaldo 82626 от колекцията на CR7 Cristiano Ronaldo. 100% автентични аутлет стоки на Световни марки, представени за българския пазар от аутлет онлайн магазин TOPOUTLET, който работи директно с дистрибутори на колекции от Европа. Марковите стоки са добра инвестиция за всеки гар..
$38.18 $40.76
1-4 от 4 (1 стр.)